Follow us on Facebook

Përparsit për te punuar me Elektring Shpk janë:

· Fokus ne Ekzekutim 
· Metodologji-bazuar ne praktika
· Fokus ne strategjitë e klientëve
· Histori te sukseshme duke punuar me kompani te mdha dhe te vogla
· Organizim me qasje të gjërë
· Eksperiencë me kompanitë nga jashtë
· Praktika Inovative
· Zgjedhje kreative dhe idea per te renovuar biznesin tuaj
· Aftesi për të edukuar dhe inspiruar puntorët
· Punë të shpejt dhe fleksibile

ELEKTRING

Ne jemi kompania më serioze per nga kualiteti i produkteve ne këtë industri. Cilsia për ne nuk është vetem fjal për të pershkruar produktet tona por është aftesia për të arritur knaqsine e plot të konsumatorve per produktet tona. Duke punuar me fokus kryesor për të arritur kënaqësinë e plotë të konsumatorëve, ne punojmë në koordinim me klientët tanë për të konceptuar ide dhe të ofrojnë produkte atyre tamam sipas kërkesave të tyre.Ne gjithashtu i ofrojmë klientëve tanë shërbime te shkëlqyera pas shitjes mirëmbajtjen dhe ju garantojmë jetgjatsi të produkteve.